Tech&IT

Xiaomi lansează Band 7 Pro și Redmi Buds 4 Pro

Xiaomi tocmai a lansat două modele noi de căști wireless și o brățară inteligentă, toate la prețuri accesibile, și în cele ce urmează o să îți spun cum stă treaba cu ele. Redmi Buds 4 și Redmi Buds 4 Pro sunt cele mai noi modele din catalogul producătorului chinez și vin cu anulare activă a zgomotului de fundal (ANC), o autonomie a bateriei peste medie și promit o experiență audio bună pentru categoria de preț din care fac parte. Xiaomi Smart Band 7 Pro este noua brățară inteligentă și vine la pachet cu un ecran AMOLED, peste 110 moduri sportive și funcții de monitorizare a somnului. Sună bine până aici? Să le luam pe rând.

XIAOMI Mi Buds 4

În primul rând, vreau sa vorbesc despre căști, produsele care mi se par cele mai interesante. Redmi Buds 4 îți oferă trei niveluri de ANC în variantele de culoare White și Blue, un difuzor de calitate, o autonomie de 6 ore cu încă 30 în cutie și rezistență la apă și praf IP54, ceea ce înseamnă că aceste căști pot fi partenerul tău ideal pentru sală, fiind rezistente la transpirație, totul pentru prețul 300 de lei.

XIAOMI Mi Buds 4 Pro

Redmi Buds 4 Pro sunt pentru cei care vor mai mult, atât din punctul de vedere al funcționalității, cât și din perspectiva calității sunetului. Modelul Pro oferă un sistem de drivere dinamice duale pentru un bass mai bogat și înalte mai clare, ANC pe trei niveluri, trei microfoane avansate pentru a-l ajuta pe omul de la celălalt capăt al firului să te audă mai bine și promit 9 ore de ascultare continuă cu încă 36 în cutie. De asemenea, ele sunt și foarte ușoare pentru a fi mai comode în urechi, vin în variantele de culoare Midnight Black și Moon White și costă 500 de lei.

Xiaomi Smart Band 7 Pro

Ultimul dar nu cel din urmă este Xiaomi Smart Band 7 Pro. Această brățară inteligentă are un ecran AMOLED de 1,64 inch de rezoluție înaltă și cu funcție de reglare a luminozității, poate monitoriza atât somnul cât și peste 110 sporturi prin modurile dedicate și oferă un sistem GPS mai avansat. Mai mult, e rezistent la apă până la 5 atmosfere, poți să răspunzi la apeluri, iar bateria ține un lejer 12 zile. Culorile disponibile sunt un elegant Black și Ivory, iar prețul este de 500 de lei.

Dacă ce ai citit până acum ți-a plăcut și vrei să afli mai multe detalii, o poți face pe pagina produselor:

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button