TelefoaneTech&IT

Xiaomi 13 va fi mai pătrățos și va veni echipat cu Snapdragon 8 Gen 2

De ceva vreme nu mă mai surprinde atunci când văd render-uri ale unor telefoane nelansate care plutesc pe internet. Deja, faptul că putem să vedem, cu ceva timp înainte de lansarea oficială, cum vor arăta dispozitivele pe care companiile mari din industrie cheltuiesc sume imense pentru a le dezvolta, mai scade din acel wow-factor pe care lansările de genul ăsta le aveau.

Dar asta nu face produsele în sine mai puțin interesante. Așa se face că publicația Compare Dial a reușit să pună mâna pe câteva randări ale nelansatului Xiaomi 13, iar lucrurile chiar arată bine. În comparație cu modelul precedent, Xiaomi 13 ar putea avea o formă a șasiului mai pătrățoasă, care seamănă destul de mult cu limbajul de design adoptat de Apple odată cu lansarea modelelor din seria iPhone 12.

Modulul de camere de pe spate ar putea fi rearanjat într-o altă formă, mai pătrățoasă și aceasta și s-ar putea ca ecranul să nu mai fie curbat, ci drept complet. Ca orice lucru care ține de aspect, rămâne la latitudinea ta să decizi dacă aceste forme mai colțuroase sunt pentru tine, dar personal, trebuie să recunosc că îmi place tare mult cum felul în care ar putea să arate acest telefon.

În timp ce partea de design rămâne sub semnul întrebării până la lansarea oficială, o specificație pe care sunt sigur că Xiaomi 13 o va avea este cel mai puternic chipset disponibil. Vorbesc, bineînțeles, despre Snapdragon 8 Gen 2, vârful de gamă din tabăra Android. Un alt telefon nelansat care va veni cu același chipset este și Honor Magic 5, despre care poți citi mai multe aici.

xiaomi 13 render

Data de lansare a modelului Xiaomi 13 rămâne, încă, necunoscută. Dacă e să ne luăm după antecedente, în trecut compania a ales să lanseze modelele lor de vârf după jumătatea lunii decembrie, astfel cred că ne putem aștepta la ceva asemănător și de data asta.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button