TelefoaneTech&IT

Xiaomi 12S Ultra Concept este un telefon pe care poți să pui obiective Leica

Trebuie să recunosc că, aici la Zona, ne-a plăcut tare mult Xiaomi 12S Ultra, un camera phone redutabil, cu un ecran superb și performanțe mai bune decât un Samsung Galaxy S22 Ultra. Dar se pare că producătorul chinez a mai dezvoltat o altă variantă concept a modelului Xiaomi 12S Ultra, dar pe care ne-au arătat-o abia zilele trecute.

Este vorba despre Xiaomi 12S Ultra Concept, un telefon care împrumută de la varianta lansată acel senzor imens de un inch, și mai adaugă unul în plus pe deasupra. Cel de-al doilea senzor este lăsat descoperit pentru a putea permite montarea de obiective Leica, ceea ce fac din acest concept o cameră foto în toată regula.

xiaomi 12s ultra concept

Am spus anterior că senzorul suplimentar de un inch al Xiaomi 12S Ultra Concept este lăsat descoperit, dar lucrurile nu stau chiar așa. În realitate, senzorul este acoperit de o bucată de sticlă de safir ultra durabilă. Cu siguranță Xiaomi a ales sticla de safir pentru că se zgârie mult mai greu în comparație cu sticla temperată obișnuită, astfel pozele vor ieși perfecte, de fiecare dată.

Așa cum spune și numele, Xiaomi 12S Ultra Concept este doar atât, un concept. Deși a fost dezvoltat în paralel cu varianta de serie fără acest gimmick, în final, doar 10 bucăți au văzut lumina zilei, iar fiecare dintre ele a costat 41.210 dolari doar pentru producție, fără costuri de dezvoltare.

Xiaomi nu au declarat dacă acest produs sau unul similar, cu aceeași idee la bază, va fi vreodată produs în masă, dar ăsta nu e un răspuns negativ, așa că nu m-ar suprinde să vedem un model similar, produs în serie, în anii următori. Cu toate astea, trebuie să recunosc că Xiaomi 12S Ultra Concept arată al naibii de bine, în special cu un obiectiv Leica montat pe spate.

Îți las mai jos și clipul video de prezentare de la Xiaomi pentru a vedea minunăția asta în acțiune.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button