Tech&ITTelefoane

Regizorul Tudor Giurgiu și Libra Film au testat Xiaomi 12T Pro într-o serie de trei scurtmetraje

#MakeMomentsMega

Xiaomi România a lansat astăzi săptămâna asta primul dintre cele trei scurtmetraje realizate în colaborare cu Tudor Giurgiu și echipa Libra Film.

”Make Moments Mega” este conceptul-umbrelă sub care stă întreaga serie, prin care profesioniști din lumea filmului din România au pus în evidență capabilitățile sistemului imagistic de 200 MP al noului Xiaomi 12T Pro. Tema nu a fost aleasă întâmplător. Seria de telefoane inteligente Xiaomi 12T vine în fața utilizatorilor cu promisiunea de a transforma orice moment obișnuit într-un mega-moment.

Primul scurtmetraj al seriei produse de Tudor Giurgiu și echipa Libra Film poartă denumirea ”More than a rehearsal” și prezintă o zi obișnuită din viața unei actrițe, interpretate de Olimpia Melinte. De la cafeaua de dimineață, drumul spre sala de teatru și până la repetițiile alături de colegi, Olimpia a fost filmată doar cu noile flagshipuri Xiaomi. Sunt momente obișnuite din viața personajului, dar care pentru ea au o semnificație deosebită.

În următoarea perioadă, Xiaomi România și echipa coordonată de Tudor Giurgiu vor lansa alte două episoade din seria ”MakeMomentsMega”, în care personaje principale vor fi Șerban Pavlu și fiica sa, Natalia, precum și însuși Tudor Giurgiu, însă în postura de actor. La realizarea scurtmetrajelor, a participat și actrița Miriam Rizea.

Toate filmările au fost realizate cu cel mai nou flagship de la Xiaomi, 12T Pro. Sistemul imagistic de 200 MP al Xiaomi 12T Pro aduce în prim-plan o mulțime de funcții inteligente, precum Xiaomi ProFocus, Xiaomi ProCut și Night Mode/Ultra Night Video, capabile de a focaliza subiectul aflat în mișcare, de a face crop-uri inteligente și de a-i ajuta pe utilizatori să creeze conținut la nivel profesional, chiar și în condiții de lumină redusă.

Xiaomi 12T Pro back

Pe lângă sistemul imagistic de 200 MP, Xiaomi 12T Pro asigură și mega performanțe, datorită procesorului Snapdragon® 8+ Gen 1. Telefonul are o mega baterie de 5.000 mAh, dotată cu tehnologia de încărcare 120W HyperCharge, dar și un ecran umitor, AMOLED CrystalRes de 6.67″, cu o rezoluție 1220p și peste 68 de miliarde de culori.

Am realizat și noi un scurt review al acestui model, pe care îl puteți citi aici.

Tudor Dan

Când nu scriu articole pentru Zona IT, mă veți găsi (dez)asamblând PC-uri, completându-mi colecția de aeromodele sau jucând jocuri de calculator de care n-a auzit nimeni. Sunt de profesie inginer, am o carte publicată și multă răbdare în a explica pe înțelesul oricui cum să folosească tehnologia. Primul meu PC a fost un HC - da, sunt ATÂT de bătrân. La Zona scriu în special articole de opinie și analiză, recenzii, dar și știri care îmi captează atenția.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button