TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Seria Xiaomi 11T va ateriza oficial în România – Care sunt prețurile noilor telefoane?

Dacă vă mai amintiți (nu e de parcă am discutat chiar azi dimineață și ieri seară), Xiaomi aduce pe piață noua serie 11T, alcătuită din niște telefoane cu specificații foarte interesante. Ceea ce stârnește curiozitatea este legat de prețurile modelelor în raport cu specificațiile oferite, iar aici vorbim despre niște costuri destul de digerabile (zic eu) pentru niște configurații care aduc modelul Pro la stadiul de flagship killer.

Haideți totuși să vedem care sunt prețurile oficiale pentru fiecare model din seria Xiaomi 11T în diferitele lor configurații. Tabelul va include perioada destinată precomenzilor, alături de bonusurile pe care le puteți primi dacă vă precomandați modelul preferat. De dragul completării, voi lăsa mai jos și tabelul privind specificațiile acestor telefoane, așa cum este regăsit și în materialul dedicat:

Xiaomi 11T Specificatii

 

Mai departe, puteți consulta și tabelul cu informațiile despre prețuri, disponibilitate și bonusuri:

Model Configurație (RAM+ Stocare) – GB Preț (lei) Perioadă pentru precomandă Ofertă la efectuarea precomenzii
Xiaomi 11T Pro 8 + 128 2999
7.10 – 21.10
Gift Box + Mi Robot Vacuum Mop Essential + granție înlocuire gratuită ecran pentru 6 luni
Xiaomi 11T Pro 8 + 256 3199
Xiaomi 11 T 8 + 128 2499
Xiaomi 11 T 8 + 256 2699
Mi 11 Lite 5G NE 6 + 128 1799
Mi 11 Lite 5G NE 8 + 128 1999
Xiaomi Pad5 6 + 128 1799

 

Mențiuni:

  • Mi 11 Lite 5G în varianta cu 128GB stocare va beneficia de reducere în perioada 7.10 – 21.0, iar oferta include drept cadou un bundle cu Mi Band 6;
  • Oferta Early Bird pentru Xiaomi Pad5 vine cu o reducere. Astfel, tableta va fi disponibilă în perioada 7.10 – 9.10 la prețul de 1499 de lei.

Mi Robot Vacuum-Mop Essential

Acesta este un aspirator inteligent, potrivit pentru locuințe mici și medii, care include o suită de funcții practice. Beneficiază de control vocal prin intermediul Mi AI, are senzori pentru evitarea coliziunii, este compact și joacă rolul dublu de aspirator și mop ușor de personalizat.

Mi Robot Vacuum Mop Essential

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button