PC&Consoles

XCOM 2 este gratuit în acest week-end

Pentru cei care nu sunt fani ai FPS-urilor, dar tot vor un joc temporar gratuit la acest sfârșit de săptămână, există acum o alternativă la Rainbow Six Siege.

XCOM 2 poate fi butonat de zor pe parcursul următoarelor zile, oferind tuturor celor curioși ocazia de-a vedea cu proprii ochi cea mai recentă poveste de război de gherilă cu invadatori din spațiu. Jocul nu are să rămână al vostru permanent, veți avea acces la joc doar până luni. Dar dacă îl veți cumpăra, jocul fiind disponibil acum la 20 de dolari, veți putea continua aventura acolo de unde ați rămas.

Și de ce ar oferi Firaxis și 2K un joc predominant de singleplayer gratuit pentru două zile? Fiindcă garantat nu îl veți termina în acest timp, decât dacă trișați. De asemenea, urmează să fie lansat un nou expansion masiv, a cărui achiziție este încurajată pentru cei care vor să ducă aventura la extrem.

War of The Chosen va fi disponibil din ziua de 29 august, la prețul de 40 de euro. Da, costă mult, dar ar putea la fel de bine să fie un joc nou. Iar la un loc, expansion-ul și varianta de bază a lui XCOM 2 ar face cât un titlu de 60 de euro, de această dată poate chiar binemeritați. Păcat că mecanicile de bază tot nu prea sunt schimbate, în ceea ce privește modul în care jocul tratează comportamentul inamicilor.

[Blue’s News]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button