PC&Consoles

Rainbow Six Siege va fi gratuit săptămâna aceasta

Săptămâna viitoare va fi lansat noul update major de conținut al lui Rainbow Six Siege, ce va da startul noului sezon. Așa că pentru a marca ocazia, înainte să fie adăugate personajele noi și harta din Hong Kong, veți avea posibilitatea de a-l juca gratuit.

Între 24 și 27 august, Rainbow Six Siege va putea fi descărcat și jucat gratuit pe PC, Xbox One și  Playstation 4. Puteți chiar să îl descărcați chiar din acest moment, în așteptarea începerii evenimentului. Chiar e recomandabil să faceți asta, în cazul în care vreți să instalați și texturile pentru detaliul Ultra, deoarece sunt destul de mari. Îl veți putea descărca pe PC ori de pe Steam, ori de pe Uplay, în funcție de preferințele voastre.

Atunci când veți intra în joc, va trebui să jucați câteva meciuri cu personajul de bază, recrutul, înainte de-a putea debloca cam orice alt operator doriți. Costul pentru dobândirea lor este cel standard, așa că aveți posibilitatea de-a încerca un număr mare de personaje în această perioadă. În cazul în care veți cumpăra apoi varianta Starter, ce costă doar 15 euro, progresul vostru nu va fi păstrat, dar va rămâne dacă luați varianta întreagă. Prin coincidență, tot de mâine prețul jocului va fi redus cu 40% pe PC și 50% pe console, până pe 28 august.

Rainbow Six Siege a avut un început destul de problematic, dar cu timpul dificultățile tehnice au fost rezolvate, iar jocul a devenit mult mai prietenos după ce a fost implementată o soluție anti-trișare, în ciuda protestelor anumitor indivizi care tot spuneau că orice joc are trișori, așa că ce contează.

Acesta nu va fi ultimul week-end gratuit al jocului de anul acesta, următorul ar trebui să fie disponibil la sfârșitul lunii noiembrie.

[Ubisoft]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button