RSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Xbox Series S – O consola compacta, pentru cei cu buget mai redus

Xbox Series S va fi alternativa digitala pentru Series X

Microsoft ar lucra in prezent la o alternativa mai accesibila a consolei Xbox Series X, numita Xbox Series S. Zvonurile sugereaza absenta unitatii optice si a formatului fizic al consolei de dimensiuni mai mici. Momentan, nu am aflat inca nicio informatie sigura cu privire la fratiorul mai mic al Series X-ului. Xbox Series S se aseamana foarte mult cu versiunea digitala a PS5-ului. In final, vor purta un mic razboi la sfarsitul acestui an. Fiecare tabara va incerca sa-si aduca artileria grea in teren. Prezenta consolei nu ma surprinde absolut deloc, deoarece Xbox Series X va fi o consola mai puternica decat PS5; dpdv al hardware-ului. Prin urmare, specificatiile superioare se vor reflecta si in pret. Si aici voiam sa ajung!

Cu siguranta, Microsoft ar fi pierdut o parte din clientii care nu si-ar fi permis Xbox Series X-ul, transformand automat PS5-ul intr-o alternativa atractiva. In continuare vor exista gameri care prefera sa se joaca in rezolutie 1080p. 4K-ul nu a devenit inca o normalitate si ii inteleg perfect. Punctul perfect pentru mine, se afla in zona 1080p-1440p la o rata ridica a FPS-urilor. Sunt sigur ca vor taia si din puterea de procesare pentru a mentine costul de productie la un nivel cat mai scazut. Simpla eliminarea a unitatii optice, n-ar fi fost indeajuns.

Consola se va lansa cel mai probabil dupa aparitia lui Series X, la scurt timp pentru precomanda. Ce parere aveti despre existenta Series S-ului?

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button