Știri ITRSS PaginaDeMediaTECH

Microsoft pregateste lansarea consolei Xbox Series X in luna noiembrie

Microsoft pregateste lansarea consolei Xbox Series X pentru luna noiembrie a acestui an. In trecut, compania ar fi confirmat o data vaga de lansare, in preajma sarbatorilor din 2020. Cel putin acum, am aflat luna in care vor lansa urmatoarea generatie. Microsoft nu a furnizat inca o data exacta, insa, zvonurile spun ca evenimentul dedicat Xbox Series X-ului se va tine in prima saptamana din luna. Nu exista nimic batut in cuie, aceasta data s-ar putea modifica pe parcurs. Covidel, bat-l vina!

Data lansarii pentru Xbox Series X a fost dezvaluita cel mai probabil, in urma unei decizi dificile. Microsoft si 343 Industries au amanat jocul Halo Infinite pentru anul 2021, in ciuda planului initial de-a lansa consola si jocul in acelasi timp. Lipsa jocului Halo Infinite ar putea insemna si lipsa unui titlu mare o data cu lansarea consolei in noiembrie.

Ce vom primi in schimbul jocului Halo Infinite?

Microsoft ar putea evidentia Xbox Game Pass in cadrul prezentarii, alaturi de numarul mare de peste 50 de jocuri noi lansate anul acesta pentru Xbox Series X. Jocurile pot beneficia de puterea de procesare superioara a consolei. Ne putem astepta la DirectX Ray Tracing accelerat hardware, un framerate ridicat de 120fps, timpi mai rapizi de incarcare.

Foarte important, jocurile disponibile pe generatiile anterioare de Xbox, vor putea rula pe Xbox Series X inca din prima zi de lansare. Nu ne ramane decat sa asteptam data exacta de lansare a consolei, pretul acesteia si cand vom putea da precomanda.

Microsoft

Alexandru Baciu

Salutare, numele meu este Alexandru si de mic copil am fost pasionat de hardware, gaming si tehnologie. Ador foarte mult sa testez tot felul de gadget-uri interesante cu scopul de-a impartasi informatia cu cei din jur. In prezent studiez informatica, ma joc tot felul de jocuri faine si redactez diverse review-uri; despre asta este vorba!

Articole asemanatoare

Back to top button