Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Xbox promite dezvaluiri mari pentru E3 2019

/
/
/
img

Phil Spencer, seful Xbox, spune ca Microsoft va avea multe de aratat la conferinta E3 de la anul.

Anuntul postat de Phil Spencer pe twitter a venit la cateva momente dupa ce Sony a declarat ca nu va participa la conferinta anuala E3 din 2019. „Avem o multime de lucruri de impartasit cu fanii la E3 2019”, a scris Spencer. „E intotdeauna un moment de varf al anului pentru a fi martori la creativitatea industriei si pentru a vedea pasiunea comunitatii”. O ora mai tarziu, Xbox a postat propriul tweet, prin care compania se declara nerabdatoare sa ii intalneasca pe fani in cadrul evenimentului. Unul dintre lucrurile pe care Xbox l-ar putea anunta la anul este consola de noua generatie la care a facut trimitere in cadrul E3 2018, desi pe moment nu exista confirmari oficiale in acest sens.

Xbox va avea probabil si o alta ora de prezentare in cadrul conferintei, dupa ce Jeremy Hinton, seful de business al Xbox pentru Asia, a declarat ca Microsoft vrea sa ia in considerare ora la care ar urma sa vizioneze evenimentul spectatorii din Australia.

Despre decizia Sony de a nu participa la E3 2019 puteti citi mai multe aici, dar este pentru prima oara cand compania face asta de la infiintarea E3, in 1995. Dupa ce a impartit scena cu Microsoft si Nintendo ani in sir, bucurandu-se adesea de succese rasuntoare, Sony a surprins pe toata lumea anuntand ca nu va participa la evenimentul din 2019. Compania sustine astfel ca exploreaza noi metode de a interactiona cu fanii, fara a oferi insa detalii concrete despre acestea.

Sursa

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar