GamingPC&ConsolesTech&IT

Sony abandonează E3

Sony a făcut seara trecută un anunț foarte important care va avea efecte destul de răsunătoare anul viitor. Compania a dezvăluit că nu va avea o prezență la E3 2019.

Aceasta ar fi prima dată când Sony absentează de la evenimentul anual, fiind o prezență constantă încă de la prima ediție a E3 din anul 1995. Această reușită nu a fost egalată până acum de nici un alt producător de console, deoarece Nintendo își tot face propria promovare de ceva vreme, Microsoft este relativ nou pe piață, Sega nu mai produce console de mult, iar Atari este mai bine dat uitării.

Conform declarației emise de Sony Interactive Entertainment, compania caută ocazii inventive prin care pot interacționa cu publicul, cu marea comunitate Playstation. Metode noi, inovative și experimentale care vor fi pe placul gamerilor. Iar E3 2019 nu pare a fi o astfel de oportunitate.

Desigur, și-a făcut apariția întrebarea destul de bună: „Ce exact va face Sony anul viitor dacă nu vine la E3?”. Considerând că ne apropiem de sfârșitul unei generații de console, ar putea fi vorba de un anunț premergător lansării sale. Ar putea fi ceva dedicat doar produselor Sony, într-o perioadă unde lumea să nu fie aglomerată de anunțurile altor companii. Ar putea călca pe urmele celor de la Nintendo de-a avea o transmisie în direct cu noile anunțuri, dar păstrând o prezență fizică la E3 pentru publicul general.

Răspunsul îl vom afla anul viitor.

[Ars Technica]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button