GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Xbox One poate rula jocuri de Series X cu ajutorul xCloud

În luna Octombrie a acestui an, Microsoft a anunțat că a făcut upgrade la serverele xCloud. Dacă înainte rulau pe Xbox One S, acum sunt susținute de hardware-ul din Series X, ceea ce înseamnă că poți juca cele mai noi titluri apărute la calitate maximă. Și partea cea mai bună este că de acum, posesorii de Xbox One vor putea juca titluri next-gen prin intermediul serviciului de cloud gaming.

Microsoft xCloud este grozav pentru utilizatorii de Xbox Series X|S deoarece pot juca toate titlurile apărute fără să le mai descarce pe stocarea locală a consolei. Însă cel mai mare upgrade îl primesc posesorii consolelor din generația trecută. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să cumpere noua consolă, mai ales în perioada asta în care stocurile sunt foarte limitate, întrucât se pot juca direct din cloud. Astfel jocuri precum The Medium și Microsoft Flight Simulator pot fi jucate și pe Xbox One, deși nu au fost lansate pentru aceasta.

Chiar dacă experiența nu va fi la fel de bună ca și atunci când joci direct pe Xbox Series X, poate fi un substitut bun până când vei face upgrade. Iar partea cea mai tare este că salvările create pe platforma de cloud gaming pot fi transferate pe o nouă consolă fără probleme. În acest fel, nu vei pierde progresul din jocurile pe care le-ai început pe xCloud. Momentan serviciul de cloud gaming este parte din abonamentul Xbox Game Pass Ultimate și este disponibil pe Xbox, PC, telefoane cu Android și chiar și în browser.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button