PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

Xbox Game Pass Ultimate ar putea include un serviciu de streaming drept beneficiul de luna aceasta

La momentul actual, Xbox Game Pass Ultimate este una din cele mai populare metode prin care te poți bucura de jocurile preferate oriunde și oricând. Varianta „supremă” a serviciului celor de la Microsoft nu doar că îți oferă acces la o groază de jocuri chiar și în cloud, contra unei subscripții lunare, ci îți oferă în fiecare lună și mici-mari perk-uri, grație colaborării companiei cu alte studiouri și servicii.

De exemplu, cele mai recente astfel de bonusuri oferite celor cu o subscripție de Xbox Game Pass au fost un bundle MyTEAM pentru NBA2K21, patru luni de Spotify Premium și mai multe Star Wars Weapon Charms pentru Apex Legends. Da, este o ofertă diversă, ca la ouăle Kinder, dar este free stuff (oarecum), deci nu pot să mă plâng.

Luna aceasta, comunitatea are motive să creadă că Xbox Game Pass Ultimate va oferi din nou acces la Disney Plus, serviciul de streaming care a început să ia amploare odată ce producții Marvel și Star Wars au aterizat și continuă să aterizeze în catalogul său.

Ideea în sine reiese dintr-un tweet de pe pagina oficială XGP. Postarea se referă la faptul că serviciul de gaming intenționa să publice un videoclip important care să prezinte această nouă colaborare/acest nou beneficiu, dar s-a rezumat în schimb la o alegere mai…lowkey. 

Termenul respectiv a fost interpretat ca o aluzie la serialul Loki de la Marvel, pe care mulți fani îl așteaptă cu nerăbdare. Serialul va fi lansat săptămâna aceasta pe Disney Plus, iar coincidența face ca tweet-ul postat să fie postat… Chiar săptămâna asta.

Dacă acest lucru se adeverește, am putea fi martori la a doua colaborare dintre Xbox Game Pass Ultimate și Disney Plus, prima având loc în noiembrie anul trecut sub forma unui trial de 30 de zile, promovat prin imagini din serialul The Mandalorian. De data aceasta însă, se pune problema și perioadei care va fi oferită cadou. Mulți se așteaptă ca accesul la Disney  Plus să fie permis pentru o perioadă mai lungă, și asta doar în baza faptului că Xbox Game Pass Ultimate nu a anunțat și alte beneficii pentru această lună.

Chiar și așa, este o strategie interesantă din partea Microsoft. Compania este conștientă de faptul că divizia sa de gaming este responsabilă de generarea unor profituri uriașe, așa că de ce să nu profite la maximum de asta?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button