GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Worms capătă Battle Royale

De ce?

Vă plac râmele? Normal că vă plac râmele, ați dat click pe această știre să aflați ce au pățit cei de la Team 17 de au băgat Battle Royale în serie.

Să fim serioși. Worms și-a avut momentul sub soare, în lumina reflectorului, pe scenă, în centrul atenției. A fost grozav la vremea lui, dar nu puteai mulge vaca la infinit fără vreo schimbare. Așa că Team 17 a făcut tot felul de schimbări seriei pe parcursul veacului. A fost un joc de Golf la un moment, așa că un Battle Royale nu este tocmai ceva neaștept.

Ce ar fi neașteptat este că Worms Rumble, ce a fost anunțat seara trecută, nu mai este pe ture. Este un joc în timp real la care până la 32 de râme se pot lupta pentru dominație. Veți avea și alte moduri de joc în afară de Battle Royale, ce slavă zeilor crepusculari că se numește măcar Last Man Standing în joc. Mai țineți minte Last Man Standing, nu? Era numele pe care îl folosea lumea pentru 20 de ani înainte să apară H1Z1 Battle Royale.

Pe scurt, mai știți cum a fost anunțat Soldat 2 acum câteva luni? Eh, Worms pare să fi luat asta ca un soi de provocare.

Totuși, ar putea fi amuzat un astfel de joc în contextul unui Worms, cu toate armele sale creative și cu mediul său destructiv… .. . Nu are mediu destructiv. Dar are un „laborator” unde puteți seta reguli customizate pentru meciuri. Worms Rumble va sosi sub forma unui beta test privat pe 15 iulie. Vă puteți înregistra aici. Mai jos aveți un trailer.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button