GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Wolfenstein Youngblood si epopeea numita Ray Tracing

Nu ii pasa nimanui, dar jocul a primit un update RTX ON

Daca a trecut 2019 peste tine fara sa fi auzit de lansarea lui Wolfenstein Youngblood, pacatele tale sunt iertate deoarece jocul, chiar daca ok pe alocuri, nu a adus omagiu seriei celebre din care se trage. Ba chiar, multi au spus ca este cel mai slab joc din aceasta franciza; pe buna dreptate.

Trecand peste asta, printre lucrurile cu care MachineGames se lauda in perioada lansarii, era faptul ca jocul se va bucura de tehnologia Ray Tracing de la NVIDIA, dar ca aceasta va veni „putin” mai tarziu, sub forma unui update. Cat de tarziu? Ei bine, cam sase luni, iar astazi apuc sa scriu aceasta stire. Da bai, MachineGames si NVIDIA au lansat, intr-un final, un patch pentru Wolfenstein Youngblood care adauga suport pentru efectele RTX promise: adica reflexii si suport DLSS.

Conform echipei de dezvoltare din tabara verde, toate suprafetele reflectorizante vor avea de acum reflexii realiste, la calitate mare cu detalii nemaivazute pana acum. MachineGames a adaugat chiar si o unealta de benchmark pe care gamerii o pot folosi pentru a determina performanta PC-ului lor.

O sa reinstalez jocul, mai mult de dragul uneltei de bench, ca sa vad daca are vreo sansa sa ajunga in metodologia de testare pe anul 2020 pentru hardware. Patch-ul RTX ocupa 310MB si este disponibil pe Steam. Daca sunteti curiosi despre joc, puteti citi recenzia pe care am scris-o acum jumatate de an, cand a aparut.

Review Wolfenstein Youngblood

 

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button