GamingPC&Consoles

Wolfenstein The New Order este gratuit pe Epic Games Store

În ultima vreme am tot vorbit aici pe site despre jocurile care ne sunt oferite gratuit, de la oferte puse la bătaie de site-uri de coduri, până la companii mari în toată regula. Și în a doua categorie se încadrează din plin Epic Games, care a continuat tradiția din anii trecuți de a oferi câte un joc gratuit pe zi, până de Crăciun.

Iar titlul de astăzi este unul interesant. Wolfenstein The New Order este începutul unui reboot al legendarei serii care s-a bucurat de succes, atât din punct de vedere critic cât și din perspectiva jucătorilor. Scorul de 81/100 de pe Metacritic atestă la asta, și trebuie să recunosc că și mie mi-a plăcut când l-am jucat acum ceva ani.

Wolfenstein The New Order a apărut in 2014, ceea ce înseamnă că cerințele de sistem sunt lejere pentru 2022:

Minimum:

  • Sistem de operare: Windows 7/Windows 8 64-bit
  • Procesor: Core 2 Duo E8200 sau AMD Phenom II X2 545
  • Memorie: 3GB RAM
  • Placă video: Nvidia GTS 250 sau AMD Radeon HD 6670
  • Stocare: 50 GB de spațiu disponibil

Recommended:

  • Sistem de operare: Windows 7/Windows 8 64-bit
  • Procesor: Intel Core i7-930 sau AMD Phenom II X6 1090T
  • Memorie: 4GB RAM
  • Placă video: GeForce 460 sau ATI Radeon HD 6850
  • Stocare: 50 GB de spațiu disponibil

Pe partea narativă, acțiunea din Wolfenstein The New Order se petrece într-o realitate alternativă, una în care naziștii nemți au câștigat războiul. Personajul principal se trezește dintr-o comă lungă de 14 ani și de acolo încep cele mai pline de acțiune 12 ore pe care le vei juca anul ăsta.

Dacă tot ce am zis mai sus sună bine și vrei să pui mâna pe Wolfenstein The New Order, trebuie să te grăbești. Așa cum am zis mai sus, Epic Games oferă câte un nou titlu la fiecare 24 de ore și nu vei mai putea să activezi jocul pe cont după ce expiră acest interval de timp. Mai exact, ai la dispoziție până la 18:00 ora României.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button