GamingPC&ConsolesȘtiri

Pune mâna pe aproape orice joc cu Batman la un preț special

Cu ocazia sărbătorilor, am tot vorbit aici pe site despre ofertele speciale pe care mai multe site-uri sau vânzători le oferă în această perioadă. Iar dacă ai ratat oferta de la Humble Bundle cu trilogia Batman Arkham de luna trecută, află că poți pune din nou mână pe jocurile în care omul liliac îl caftește pe Joker pentru un preț special. Dar oferta e și mai bună față de data trecută.

Site-ul care pune la bătaie titlurile este GreenManGaming, o platformă cunoscută de coduri de joc. Dar observă că am spus „aproape orice joc cu Batman”, nu doar trilogia Batman Arkham. Asta înseamnă că marea majoritate a titlurilor care îl au protagonist pe cavalerul negru sunt disponibile cu o reducere de cel puțin 80%.

Asta include și colecția LEGO Batman, Batman VR și orice spin-off sau DLC, pe lângă trilogia de la Rocksteady pe care majoritatea o știu deja. Asta înseamnă că ai în fața ta câteva sute de ore bune de bătăi, umor de calitate și povești epice și pline de acțiune. Colecția Telltale nu este însă la reducere, ceea ce este puțin trist ținând cont că poți găsi niște jocuri foarte bune acolo.

Arkham Asylum are un scor de 91/100 pe Metacritic și eticheta de „must-play”. În acest titlu lansat în 2009, Batman îl duce pe Joker la un azil de pe o insulă de lângă orașul Arkham. Acolo, Joker preia controlul întregii locații cu ajutorul unor personaje care sunt de partea lui, iar sarcina lui Batman, controlat de tine, este să îl prinzi pe Joker, trecând prin capcane, secțiuni de stealth și de bătaie în toată regula.

Al doilea titlu din serie este Arkham City. Lansat în 2011, și acesta a atins scorul de 91/100 pe Metacritic, cu tot cu eticheta „must-play”. Și în acest joc Batman-ul controlat de tine are sarcina de a-l prinde pe Joker. Practic, este mai mult din același lucru, cu câteva mecanici extra și altele rafinate pe deasupra.

Al treilea titlu, Arkham Knight, reprezintă confruntarea finală dintre Batman și Joker și crede-mă că nu vrei să ratezi deznodământul firului narativ dacă le-ai jucat pe primele două.

Dacă toate astea sună bine, aruncă un ochi pe site-ul GreenManGaming. Ca să te ajut în a lua o decizie, îți las mai jos și trailer-ul Arkham Asylum.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button