GamingPC&ConsolesTech&IT

Emulatorul acela de Windows 95 acum poate rula jocuri

Mai țineți minte acel emulator de Windows 95 de anul trecut care rula în Electron? Eh, dezvoltatorul său a continuat să lucreze la el, așa că în acest moment a trecut la varianta 2.0.

Și ce aduce varianta 2.0? Nu Windows 98, continuă să rămână o virtualizare a lui Windows 95, dar acum prezintă câteva opțiuni suplimentare, precum și acces la programe noi. Sistemul emulat vine acum la pachet cu minunății precum Netscape Navigator 2, Microsoft FrontPage, Doom, Wolfenstein 3D, A10 Tank Killer și clasicul F1 Grand Prix, a cărui coloană sonoră sună groaznic în această variantă… văd că Sim Tower mai este undeva pe acolo, dar probabil pentru că îl aveam instalat în varianta veche a emulatorului.

Asta înseamnă că dacă duceți cu adevărat dorul vremii în care aveați Windows 95 pe PC, vă puteți bucura pentru câteva minute de această curiozitate nu doar mâzgălind ceva în Paint, dar și butonând puțin un Wolf3D, ca pe vremuri. De asemenea, la fel ca pe vremuri, dacă umblați prea mult la opțiunile sistemului de operare aveți posibilitatea de a da de un ecran albăstrel. La urma urmei, tot este Windows 95. Nostalgia ca nostalgie, dar tot avea probleme la vremea sa… dar măcar lumea recunoștea că erau probleme, nu erau măturate sub covor, sau, mai rău, lăudate ca fiind viitorul.

Puteți descărca varianta nouă a emulatorului de pe Github.

[Bleeping Computer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button