Tech&ITPCRSS PaginaDeMediaTECH

Windows 11 va deveni mai performant în 2022

Windows 11 a fost lansat în această toamnă și până în acest moment, utilizatorii care au pus mâna pe el au păreri împărțite. Unii sunt mulțumiți cu noul sistem de operare, în timp ce alții au întâmpinat o mulțime de probleme și neajunsuri. Dar printre cele mai deranjante chestii referitoare la acesta, sunt problemele de performanță.

Microsoft știe de aceste probleme, iar într-o sesiune de întrebări și răspunsuri pe reddit, echipa de dezvoltare a sistemului de operare a spus că se va concentra mai mult pe „cât de repede” se mișcă Windows 11 în decursul anului 2022. Asta înseamnă îmbunătățiri la pornirea/oprirea sistemului, interfața grafică și stabilitatea în general.

Fiind încă la început, este greu să înțelegi pe cel fel de sistem va merge bine noul Windows 11. Asta a dus și la problemele de performanță întâmpinate pe calculatoarele cu hardware AMD și la alte astfel de inconsistențe. Și chiar dacă multe au mai fost reparate, suntem încă departe de o experiență lipsită de situații neplăcute.

Nu este clar când vor fi introduse aceste schimbări și îmbunătățiri, dar cea mai mare șansă este ca acestea să vină sub forma unui Feature Update major pentru Windows 11. Iar dacă e să ne luăm după tiparul pe care Microsoft l-a urmat cu Windows 10, ne putem aștepta la un astfel de update mare prin a doua jumătate a lui 2022.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button