PCRSS PaginaDeMediaȘtiri ITTECH

Windows 10 Sets s-a dus pe apa sâmbetei

Cu ceva timp în urmă, la o lună după ce a fost anunțat Groupy, Microsoft a dezvăluit o nouă funcție pentru Windows 10, numită Sets.

Aceasta urma să permită îmbinarea într-o singură meta-fereastră a ferestrelor altor aplicații Microsoft. În mare parte cele de tip UWP. Funcția Sets chiar a fost disponibilă pentru cei care aveau curajul să testeze diversele update-uri misterioase pe care le livrează Microsoft destul de frecvent. Din păcate, feedback-ul acestora a fost că Sets nu era tocmai bine primit sau bine înțeles.

Nu numai asta, dar implementarea sa pentru aplicații care nu sunt de tipul UWP nu funcționa tocmai grozav. Ca urmare, Sets este retras din grila de update-uri și probabil nu se va reveni la el prea curând. Totuși, există și o veste bună aici, Microsoft va lucra la implementarea de tab-uri pentru linia de comandă.

Dar dacă tot vreți să aveți funcționalitatea promisă de corporația cu o cifră de afaceri mai mare ca unele țări, și personal suficient cât să formeze o armată (minus departamentul de testare ce a fost concediat), vă puteți orienta către Groupy. Face exact același lucru ca Sets. Îl face de doi ani. Dar, din păcate, nu va suporta vreodată organizarea ferestrelor din meta-fereastră în poziții și forme diferite, cum ar fi carouri.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button