TECHRSS PaginaDeMedia

WhatsApp s-a răzgândit și nu îți va dezactiva aplicația dacă nu accepți noua politică

WhatsApp a devenit un subiect de controversă după ce și-a anunțat noua politică, în cadrul căreia va trebui să fii de acord ca aplicația să-ți împartă datele cu Facebook. După ce reacțiile negative au inundat internetul, gigantul social media a anunțat că va prelungi termenul limită pentru acceptarea politicii, ca mai apoi să trântească un ultimatum care a înfuritat utilizatorii.

În cei mai simpli termeni, dacă nu acceptai noua politică WhatsApp, ai fi început să pierzi treptat din funcțiile aplicației. Ar fi urmat să nu mai poți iniția apeluri voce sau video, ca mai apoi să nu mai ai access la lista cu conversații și la primirea notificărilor pentru mesajele noi.

Facebook s-a răzgândit însă, menționând că utilizatorii care nu au acceptat până pe 15 mai nu vor pierde funcționalitățile aplicației WhatsApp.  În schimb, vei primi din când în când remindere că ar trebui să accepți noua politică, iar compania spune că o bună parte dintre utilizatori au acceptat deja termenii și condițiile.

WhatsApp schimbare politica

Având în vedere discuțiile recente cu diverse autorități și experți în securitate, vrem să clarificăm faptul că nu vom limita funcționalitatea WhatsApp pentru cei care nu au acceptat încă termenii și condițiile. Totodată, vom continua să le reamintim din când în când utilizatorilor această actualizare.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button