Community

Luați-vă adio de la Strawpoll în grupuri, întrucât WhatsApp va introduce opțiune pentru voturi

WhatsApp este unul din serviciile principale de comunicare și nu e de mirare că trebuie să se adapteze pentru a ține alături miliardele de utilizatori. Și în vreme ce rivali ca Telegram și Signal se bucură de niște avantaje de când lumea și pământul, WhatsApp face totul cu pași lenți, dari siguri. O foarte posibilă schimbare care va sosi pe platformă i-ar putea ajuta pe cei care apelează la site-uri externe pentru a crea poll-uri într-un grup.

 

Pregătirile pentru actualizare au fost reperate de WaBetaInfo, opțiunea pentru crearea sistemului de vot fiind momentan under development, în versiunea beta. Funcția va fi destinată, evident, grupurilor. În chat-ul respectiv vei avea posibilatea de a crea poll-ul, scriind întrebarea și adăugând opțiunile dorite. Acestea vor putea fi gestionate de către membri și sunt criptate end-to-end. Practic, ai putea spune că Strawpoll va fi integrat în WhatsApp.

WhatsApp

Chiar dacă nu este neapărat ceva semnificativ, să creezi poll-uri poate fi destul de avantajos atunci când vrei să te pui la punct cu diverse proiecte, fie că vorbim despre muncă, facultate sau planuri pentru destinația de vacanță. Și odată ce opțiunea va fi live, vei avea cu un site mai puțin la shortcut-urile din browser. În plus, a fost observat și că WhatsApp lucrează la o secțiune intitulată Community. Este un tab care va lua locul shortcut-ului pentru camera foto și cu ajutorul acestuia vei putea accesa și gestiona mai ușor grupurile și comunitățile din care faci parte.

WhatsApp

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button