Tech&IT

WhatsApp aduce un nou update care îmbunătățește previzualizarea documentelor

WhatsApp începe să devină singura aplicație deținută de Meta pe care o mai pot considera cât de cât folositoare. Deși îi lipsesc multe din calitățile competitorilor, WhatsApp are, sau mai bine zis, a început să aibă, tot felul de funcții utile pentru conversațiile private și pentru gruputir deopotrivă. Aplicația este pe cale să primească un nou upgrade avantajos, care se leagă de modul în care poți previzualiza documentele pe care urmează să le trimiți sau pe care le primești.

Schimbarea este descrisă de WABetaInfo, care detalizată numărul versiunii pentru varianta beta a aplicației și disponibilitatea acesteia. Este vorba despre actualizarea 2.22.5.11, care este pe cale de a fi lansată pentru tot mai multe dispozitive.

Deci, care e faza? Până acum, de fiecare dată când trimiteai un document PDF, DOC sau chiar un JPEG drept document, nu puteai vedea decât informații generice, adică numele fișierului și formatul acestuia. Mai existau instanțe în care și destinatarul se confrunta cu situația asta atunci când primea un mesaj sub formă de document. Asta înseamnă că ar fi trebuit să deschizi vrând-nevrând documentul pentru a-ți putea face o idee despre conținutul acestuia.

Odată cu lansarea actualizării, lucurile vor fi simplificate. Ceea ce primești, de exemplu, va putea fi previzualizat înainte de a fi deschis. La momentul actual, calitatea preview-ului este foarte proastă, dar asta este din cauza disponibilității limitate pentru versiunea beta a WhatsApp. În cele din urmă, când update-ul va fi stabil și va fi lansat pe versiunea live a serviciului de mesagerie, calitatea va fi îmbunătățită substanțial.

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button