Community

WhatsApp ajunge în sfârșit în 2022 și introduce câteva funcții practice

WhatsApp intră în rândul lumii și aduce încă o serie de noutăți pe care servicii precum Signal sau Telegram de aveau de când lumea și pământul. Update-ul în cauză se concentrează pe niște funcționalități care ajută conversațiile să fie mai rapide și curate, pe lângă metoda reducerii știrilor false și spam-urilor din grupuri.

Utilizatorii vor observa în curând că vor pute adăuga reacții la mesajele din conversațiile de pe WhatsApp, trăsătură regăsită atât pe Facebook Messenger, cât și pe Telegram. Astfel, grupurile vor fi ferite de spamul inutil din moment ce participanții își vor putea adăuga feedback-ul mult ma rapid și mai simplu. Alături de acestea va sosi și creșterea dimensiunii maxime a fișierelor care pot fi trimise în conversație. Documentele și proiectele mai complexe vor putea avea astfel o limită de 2GB, o dimensiune chiar decentă.

Pe partea de apeluri voice, WhatsApp va putea suporta call-uri de până la 32 de persoane, iar administratorii grupurilor vor fi împuterniciți să șteargă mesajele participanților. Deci asta este o chestie bine-venită, în condițiile în care sigur există mesaje trimise din greșeală, spamuri și meme-uri cringe sau informații și știri false. Dezvoltatorii precizează că funcționalitățile vor fi introduse în decursul săptămânilor următoare, alături de upgrade-uri pentru tab-ul Communities.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button