Community

WhatsApp va impune o limită mesajelor cărora le poți da forward

Meme-urile de boomeri și materialele fake news au fost și tot vor mai fi, și nicio conversație nu este ferită de temutul forwarding al acestora. În urmă cu trei ani, WhatsApp făcea primul efort pentru limitarea acestui inconvenient. Astfel, era limitat numărul de mesaje deja redistribuite cărora le puteai da forward din nou altor grupuri simultan.

Schimbarea începuse să aibă loc inițial doar în Brazilia, dar acum va fi integrată la nivel global. Aici a fost reperată versiunea beta 2.22.7.2 a WhatsApp pentru Android. Prin urmare, utilizatorii platformei nu vor mai putea da forward mesajelor deja „forwardate” spre mai mult de un grup.  WABetaInfo a observat că schimbarea a fost pregătită pentru lansare și pe iOS, în urmă cu o săptămână (beta 22.7.0.76), și asta reprezintă efortul companiei de a reduce numărul de utilizatori bombardați cu spam-uri și fake news.

Există totuși niște chichițe pe care trebuie să le clarificăm. Dacă tu ești expeditorul original al mesajului, poți să-i dai forward până îți pică degetul. Schimbarea are loc atunci când tu primești un mesaj de la altcineva care i-a dat forward. De aceea, tu nu vei mai putea da forward mesajului respectiv decât unui singur grup. Trăiască tehnologia și încetarea abuzului cu postările „amuzante” primite de la toate neamurile pe care le-ai ajutat să-și facă WhatsApp!

WhatsApp actualizare

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button