FilmeRSS PaginaDeMedia

Vikings Valhalla, sequel-ul Netflix pentru serialul original, se află deja în producție

Nu a trecut foarte mult timp de când fanii au fost nevoiți să-și ia rămas bun de la Vikings, serialul care a făcut ca History să devină faimos și pentru altceva în afară de Ancient Aliens și Pawn Stars. Cum orice succes atrage după sine nevoia de mai mult și mai mult, Netflix a intervenit, prezentându-și planurile de la produce un serial a cărui acțiune să aibă loc la 100 de ani după evenimentele din serialul original.

Vikings Valhalla va fi o dramatizare a unor figuri istorice importante

Astfel, Vikings Valhalla urmărește aventurile lui Leif Eriksson, considerat primul european care a pășit pe sol american. Leif și Freydis sunt copiii lui Erik the Red, iar serialul se va concentra pe călătoriile celor doi frați. Prin ansamblul de personaje istorice se vor strecura și Harald Sigurdsson, King Canute, Olaf Haraldson, Emma a Normandiei, Earl Godwin și Jarl Haakon. Actorii care vor păși în aceste roluri și-au adus aportul la alte seriale importante, precum The Borgias și Game of Thrones, așa că ne putem aștepta, cel puțin în teorie, la o producție interesantă.

Creatorul seriei originale, Michael Hirst, nu va fi showrunner pentru Vikings Valhalla, dar se va implica în calitate de producător executiv, alături de Jeb Stuart, Morgan O’Sullivan, James Flynn, Sherry Marsh, Alan Gasmer, Sheila Hockin, și John Weber. Serialul nu are o dată oficială de lansare, dar se știe că va fi o producție exclusivă Netflix, iar un teaser behind the scenes a fost publicat pe pagina de Twitter. Cine știe, poate noul serial va ajunge și pe listele oferite de noua funcție Netflix.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button