FilmeRSS PaginaDeMedia

Netflix aduce o funcție nouă pe Android, însă utilizatorii de iPhone sunt lăsați pe dinafară

Încep acest articol cu o afirmație: Iubesc butonul de shuffle de pe Spotify! După ce am ascultat albumele preferate de (prea) multe ori, deja aplicația m-a învățat și știe cu ce să-mi ungă urechea însetată de punk și Dua Lipa. Dar încă mă lovesc de probleme când vreau să văd ceva pe Netflix, mai ales că librăria de seriale și filme este imensă, iar cheful meu de a răsfoi prin ea este prea mic.

Dar și asta s-a schimbat în bine odată cu adăugarea butonului „Play Something” întrucât Netflix începe să facă aceeași chestie ca și Spotify. Îmi învață pe parcursul utilizării preferințele, ține cont și de ce adaug în Watchlist și ce calificativ (pro sau contra) acord unui titlu, iar în funcție de asta îmi face un playlist cu seriale și filme pe care crede că le voi aprecia. Și până acum a făcut o treaba bunicică (atât pentru mine cât și pentru paraziții de pe cont), însă funcția este disponibilă doar pe TV.

Netflix, bagă tată ceva să vadă și ochiu’ meu

Momentul în care intru pe telefon, apare iarăși incertitudinea și mă trezesc uitându-mă pentru a nu știu câta oară la Family Guy sau South Park. Și spre nenorocul meu și al tuturor utilizatorilor de iPhone, treaba asta nu se va schimba curând. Însă cei care folosesc Netflix pe Android vor primi aceeași funcție despre care vorbeam mai devreme.

Vestea vine din partea celor de la Engadget, care nu ne spun însă nimic despre aducerea acestei funcții și pe iOS. Momentan, Netflix testează noua caracteristică pe dispozitivele cu Android, însă cândva, în viitorul nu prea îndepărtat, sper că aceasta va veni și pe iPhone. Că deh, tot oameni suntem și tot la seriale ne uităm. Și știu că am fost lipsit de inspirație când m-am ales cu unul din alea trei-patru modele de telefon de la Apple, dar asta nu înseamnă că gusturile mele-s la fel de limitate și când vine vorba de filme.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button