GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Viitorul E3 2020 este incert intrucat Los Angeles este in stare de alerta

Se pare ca pana la urma, E3 2020 ar trebui sa se teama de coronavirus. Los Angeles, orasul ce urma sa gazduiasca evenimentul, este oficial in stare de alerta din cauza virusului.

Daca E3 2020 va fi anulat, industria de jocuri video va incasa o lovitura destul de puternica. Ne mai despart cateva luni de lansarea noii generatii de console. Daca nu va exista expozitia, atunci multe companii vor demara planuri de rezerva si strategii de marketing pentru promovare. Printre numele mari care urmau sa tina capul de afis se numara si Nintendo. De asemenea, Microsoft urma sa gazduiasca o conferinta de presa peste strada la Los Angeles Conference Centre, insa nu se stie ce se va intampla acum.

Momentan, ESA ramane pe pozitii si sustine ca planuieste in continuare sa gazduiasca evenimentul din luna iunie. Acestia au lansat si o declaratie pe site-ul E3 2020:

Siguranta si sanatatea participantilor nostri, a expozantilor, partenerilor si staff-ului sunt in capul listei noastre de prioritati. In timp ce ESA continua sa gaseasca solutii pentru un E3 sigur in perioada 9-11 Iunie, ramanem vigilenti si monitorizam situatia.

Echipa noastra pentru E3 2020 si partenerii vor continua sa urmareasca evolutia COVID-19 prin intermediul Centrelor pentru Controlul si Preventia Epidemiilor (CDC) si World Health Organisation (WHO). Punem cap la cap cele mai noi informatii si vom continua sa dezvoltam masuri care vor reduce la un minim riscurile.

Pe de alta parte, organizatorii Game Developers Conference au fost obligati sa-si anuleze evenimentul care urma sa aiba loc luna aceasta. Motivul, spre surprinderea nimanui, a fost fix frica de coronavirus. Anuntul a venit intr-un final, dupa ce companii precum Sony, Microsoft si Epic s-au retras.

Cat despre E3, Sony a anuntat deja ca nu se va prezenta pentru al doilea an la rand, iar decizia aceasta a venit inainte de raspandirea virusului. Unele dintre cele mai mari companii din gaming deja isi gazduiesc singure show-urile de ceva timp. Xbox tine evenimente in Teatrul Microsoft LA, in timp ce EA Play are loc la Hollywood. Toti ochii sunt acum indreptati spre aceste companii, cat si catre Nintendo, care au investit multi bani in standurile pentru E3 2020.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button