MORE

Sony va lipsi si anul acesta de la E3 – Cand vom vedea PS5-ul?

Sony a anuntat ca pentru al doilea an la rand nu va avea un stand in cadrul expozitiei E3. Anul acesta evenimentul va avea loc la inceputul lunii iunie in Los Angeles si ca de fiecare data, va fi plin de lansari, prezentari si va reprezenta punctul zero pentru industria de gaming. De ce nu ar vrea Sony sa ia parte la un astfel de eveniment mai ales ca de atunci pana la lansarea lui PS5 ar mai ramane cam jumatate de an? Ei bine, la asta si eu as vrea un raspuns.

Anul trecut, dupa ce compania japoneza a anuntat ca nu va lua parte la E3, lumea credea ca pur si simplu nu are nimic interesant de aratat si a evitat o cheltuiala inutila, pastrand resursele pentru anul acesta. Conform unui raspuns oferit celor de la GamesIndustry.biz, compania a confirmat faptul ca „dupa o evaluare indelungata, s-a decis sa nu participe nici anul acesta.”

Avem un respect enorm pentru ESA ca si organizatie, insa nu credem ca un show precum E3 2020 este potrivit viziunii pe care o avem pentru anul acesta. Vom construi propria strategie globala in 2020 prin participarea la sute de evenimente din toata lumea.

Chiar daca nu stiu sigur ce vrea sa insemne aceasta declaratie, un lucru este cert: Microsoft va domina E3 2020 cu detalii referitoare la Xbox Series X si cu anuntul a si mai multe jocuri probabil. Sunt foarte curios insa daca PlayStation 5 este atat de bun incat Sony isi permite sa rateze hype-train-ul acesta in favoarea unor evenimente mai mici dar mai numeroase. Stim cu totii ca pana la urma un produs bine promovat are sanse mai mari de vanzare.

De luat in considerare insa ar mai fi si faptul ca deja sunt multe companii care de cativa ani isi organizeaza propriile evenimente. Am vazut recent evenimente precum EA Play, sau evenimentele organizate de Xbox la Microsoft Theatre din LA, asa ca probabilitatea ca Sony sa astepte sa treaca toata nebunia ce vine odata cu E3 si anvergura acestuia pentru a-si organiza propriul show, creste si mai mult.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button