GamingPC&ConsolesTech&IT

Vermintide 2 are un week-end gratuit

Șobolăneala vă cheamă la luptă, iar

Pe lângă Rainbow Six Siege, un alt joc de multiplayer în first person poate fi butonat gratuit în următoarele zile. Vermintide 2 va fi gratuit pe Steam între 21 și 24 noiembrie, în sensul că îl veți putea descărca și juca, dar nu îl veți putea păstra.

Acest eveniment vine și la pachet și cu o reducere de 75%, în cazul în care vreți să continuați aventura după ce această perioadă gratuită expiră. Dacă nu ați avut până acum contact cu seria, Vermintide 2 este un titlu cooperativ amplasat în universul Warhammer Fantasy, la care veți controla niște personaje aflate la sfârșitul lumii. Nu în sensul geografic, ci în sensul apocaliptic. Șobolani cu nemiluita curg de sub pământ, iar misiunea voastră este cea de a întârzia inevitabila apocalipsă. Nu cu mult, însă. Sunt foarte, foarte mulți șobolani.

Ca gameplay, îl puteți considera o variantă mai plictisitoare a lui Left 4 Dead 2, dar cu șobolani. Sigur, poate că s-au schimbat lucruri din ziua lansării și până acum. Dar dacă nu au schimbat lucruri fundamentale, probabil este pe cât de plictisitor era și atunci. Sper măcar să fi făcut ceva cu grafica, pentru că era imposibil să vezi pe unde mergi până și pe hărțile unde era ziuă.

[Steam]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button