GamingPC&ConsolesTech&IT

Rainbow Six Siege are un nou week-end gratuit

Ceva cu Netflix, nu contează

Vreți să asediați niște curcubee la sfârșitul acestei săptămâni? Sper că da, pentru că Rainbow Six Siege va fi gratuit în acest week-end.

Ubisoft anunță că jocul are parte de un nou eveniment ce va permite publicului larg să încerce gratuit cam tot ce se poate din Rainbow Six Siege. Toate hărțile, toate personajele, toate modurile de joc, dar din păcate fără Mister Bear. În locul lui avem parte de un alt mod de joc temporar, tot cu ostateci. E ceva legat de nu știu ce serial de pe Netflix, primiți niște skin-uri. Nu prea contează.

Acest week-end gratuit mai este menit să să vă dea o motivație să cumpărați jocul, în cazul în care nu ați făcut deja asta, înainte de lansarea următorului mare update. Operațiunea următoare sosește peste două săptămâni, așa că niciodată nu strică să aveți niște ținte mișcătoare pe care să vă antrenați pentru următorul sezon. Aici mă adresez jucătorilor existenți. Nu că cei noi n-ar avea și ei pricepere în ale FPS-urilor, dar Rainbow Six Siege are anumite particularități pe care noi veniții nu prea le înțeleg. Spre exemplu, dacă îți ajuți coechipierii să omoare ei inamicul, amândoi puteți câștiga. Da, știu, este un concept straniu, dar cumva funcționează.

[Ubisoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button