Știri ITTECHTelefoane

Variantele dual SIM ale noilor iPhone ar putea fi exclusive pentru China

Vă povesteam acum aproape o săptămână despre următoarele modele de iPhone care ar putea avea funcția de dual SIM. Mai nou, publicația chineză Economic Daily News anunță că Apple va lansa practic patru noi modele în cursul acestui an. După cum era de așteptat, vor fi lansări la nivel mondial a succesorului de iPhone X pe OLED de 5,8 inchi și a unui model „X Plus” de 6,5 inch. De asemenea, ar mai exista o versiune LCD de 6,1 inch cu un singur slot SIM și o variantă specială de 6,1 inch dual SIM care este exclusivă pentru China – conform știrii.

Încă nu știm cu certitudine ce nume intenționează Apple să aloce fiecăruia dintre aceste telefoane. Unele publicații au adoptat numele „iPhone 9” pentru modelul de 6,1 inch. Sincer, nu suntem atât de siguri că Apple va folosi această variantă. Probabil vor dori să asocieze telefonul de 6,1 inch cu grandoarea lui iPhone X pe cât de mult posibil, având în vedere asemănarea. Poate iPhone X-2?

Pentru a avea un preț mai mic, unele caracteristici ale predecesorului său probabil că nu vor ajunge și pe acest model, cum ar fi banda din oțel inoxidabil de pe margine, sistemul cu cameră dublă pe spate, și nu este exclus să lipsească până și ecranul 3D Touch, sensibil la presiune.

Telefoanele dual SIM sunt foarte populare în Asia, fără îndoială, dar există și alte piețe care se sprijină pe astfel de modele. Ar fi ciudat ca Apple să limiteze telefonul dual SIM în China pentru totdeauna, dar probabil că acest model nu și-ar găsi locul pe piața de care se bucură iPhone-ul în prezent.

Merită să subliniem faptul că încă nu am văzut nicio machetă de iPhone care să includă suportul pentru a doua cartelă SIM. Unii au speculat că unul dintre SIM-uri va fi un Apple SIM integrat, astfel încât în ​​carcasă ar exista doar un singur slot fizic.

Ne așteptăm ca Apple să anunțe noile modele iPhone 2018 peste aproximativ o lună, într-un eveniment media la începutul lunii septembrie.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button