Știri ITTECHTelefoane

Următoarele modele de iPhone ar putea fi dual SIM

Am auzit zvonuri despre un posibil model de iPhone dual-SIM care va fi lansat anul acesta, caracteristică care ar fi disponibilă la modelul Plus și care include suport dual SIM pentru anumite regiuni.

Odată cu iOS 12 developer beta 5, au apărut acum dovezi că suportul dual-SIM va fi într-adevăr disponibil pentru iPhone, cel puțin la nivel de software.

O componentă a sistemului responsabil cu generarea rapoartelor de diagnoză include referințe noi la „starea celii de-al doilea SIM” și o „starea suportului celui de-al doilea SIM”. O altă componentă se referă la un „dispozitiv dual SIM”. Aceste referințe sunt în mod clar o indicație că iOS este în curs de actualizare pentru a rula pe viitor într-un dispozitiv cu suport pentru două cartele SIM, după cum se vede în imaginea de mai jos.

O opțiune pentru cartela dual-SIM pentru modelul iPhone mai mare ar permite utilizatorilor să comute între diferiți furnizori de telefonie, fără a fi nevoie să schimbați cartelele SIM. Caracteristica este, de asemenea, importantă pentru utilizatorii europeni și asiatici care vizitează în mod curent mai multe țări.

În conformitate cu Device Atlas, în 2017 dispozitivele dual-SIM erau populare în țări precum Nigeria, Brazilia și Egipt, în timp ce utilizarea lor a fost mai puțin întâlnită în țările mai dezvoltate, cum ar fi SUA, Canada și Australia.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button