TECHTech&IT

Varianta completă a lui Vive Pro este acum disponibilă… și foarte scumpă

Vive Pro este varianta îmbunătățită a căștii de realitate virtuală creată de HTC. Însă contrar așteptărilor, generația nouă nu este mai ieftină, și nici nu era completă, fiind disponibilă doar casca de VR.

HTC a decis să remedieze una din aceste probleme și să o agraveze pe cealaltă, lansând Vive Pro Full Kit. Un ansamblu complet pentru realitate virtuală care costă „numai” 1400 de euro. Dacă prețul vi se pare mare, înseamnă că țineți foarte mult la a avea doi rinichi.

Pe lângă Vive Pro-ul în sine, veți găsi în pachet două stații de bază SteamVR 2.0 și două controllere HTC Vive, care sunt descrise ca fiind actualizate, dar au aceeași formă ca cele vechi. Această veste probabil că nu va fi pe placul tuturor. Sigur, se folosește stația de bază nouă, mai capabilă și mai economică, dar din moment ce Valve testează în acest moment o generație nouă și mult mai avansată a sistemului de control, poate era mai bine ca acesta ansamblu să fie amânat pentru o vreme.

Nu de alta, dar va fi cam aiurea ca anul viitor cei care au dat deja 1400 de euro pe setul complet să fie nevoiți să cumpere  separat noul sistem de control. Deși, la cât costă acest set complet, probabil nu va fi cumpărat oricum de cei care nu își permit cheltuieli adiționale de acest gen.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button