PC&Consoles

Vampyr, noul joc al creatorilor Life is Strange, are poze

Nu putem spune ca nu ne-a placut Life is Strange. Am iubit anumite aspecte ale povestii jocului si i-am acordat un loc in Top 5-ul nostru de jocuri Adventure din 2015. Iar acest anunt, al unui nou joc devoltat de creatorul hit-ului indie de anul trecut, – care intamplator mai este si cu vampiri – ne-a atras interesul aproape instant.

Vampyr a fost anuntat undeva la jumatatea anului trecut, abia spre finele anului reusind Dontnod Entertainment – studioul responsabil cu realizarea lui Life is Strange – sa ne ofere noi informatii, iar acum avem si un set de noi imagini. 

„Absolut toate personajele din joc sunt victime potentiale ale poftei vampirice,” a spus Dontnod in 2015. „Studiaza atent obiceiurile urmatoarei victime, relatia lui sau ei cu alte personaje, si pune la punct strategia de hranire, fara a fi observant: seduce-le, schimba-le obiceiurile zilnice sau asigura-te ca ajunge singur sau singura intr-o alee intunecata.”

Intr-adevar, Dontnod imping alegerea jucatorului si controlul acestuia asupra povestii Vampyr-ului, dar spre deosebire de Life is Strage, jocul include deasemenea lupte frenetice cu puteri vampiresti. Exista pana si un sistem de crafting.

Vampyr, conform producatorului, va fi disponibil pe PC, PS4 si XBOX ONE la jumatatea anului 2017. Te invitam sa vizizonezi trailer-ul oficial si sa ne spui parerea ta in rubrica de comentarii, mai jos.

[Vampyr-Game.com]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Dupa succesul LiS orice joc de al lor de acum incolo o sa imi starneasca curiozitatea de a-l cumpara. Apropo @Andrei.Ene cum ti s-a parut Life is Strange?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button