Gaming

Top 5 cele mai bune jocuri Adventure din 2015

Genul Adventure a inceput sa renasca din propia cenusa in ultimii ani. De la lansarea lui The Walking Dead a celor de la Telltale Games, genul a suferit transformari, dar a reusit sa readuca in atentia publicului aceasta categorie de jocuri. Anul 2015 a fost si el unul interesant, mai ales ca am avut parte de o serie de lansari destul de importante, dar care sunt cele mai bune jocuri adventure din 2015 pana la urma?

5) Yakuza 5

Sunt putine jocuri importate de catre occident din Japonia care s-au bucurat de atata popularitate precum seria Yakuza. Un joc care iti ofera o groaza de activitati, jocul beneficiaza de o poveste de exceptie, care se intinde peste noua jocuri, Yakuza 5 aflandu-se pe acest loc tocmai din aceast motiv. Faptul ca jocul nu face o treaba prea buna in a explica ce si cum s-a petrecut inainte. Cu toate astea, jocul este stufos, bine gandit si mai ales cu un gameplay, care cu toate ca nu este pentru toata lumea, care straluceste prin rafinament.

https://youtu.be/EEVzpcTVaEQ

4) Tales from the Borderlands

Umorul si povestea seriei Borderlands este incapsulat de catre cei de la Telltale Games cu ocazia acestui joc episodic adventure numit: Tales from the Borderlands. Ne-am distrat, am avut de luat decizii critice si ne-a placut ca reuseste sa se diferentieze de restul jocurilor de acest gen de pe piata. Tales from the Borderlands reuseste sa propuna o poveste si protagonisti noi, care cu toate ca nu au mai fost intalniti pana acum in seria Borderlands, avem asa o impresie ca sunt la fel de indragiti precum… Vault Hunter-ii de pe Pandora.

3) SOMA

Un joc gandit sa te sperie si sa te faca sa iti pui intrebari, Soma merita bronzul in acest caz. Acest thriller care se joaca cu fiecare imagine si cadru si prezinta o poveste subacvatica care te inmarmureste uneori merita un loc in acest top fara doar si poate.

2) Life is Strange

Probabil cea mai placuta surpriza a anului trecut, Life is Strange este mandrul titular al argintului din acest an. Bine structurat, bine gandit din punct de vedere al povestii, cu un arc narativ segmentat pe capitole, Life is Strange a reusit sa ne capteze imaginatia, dar si inimile anul trecut. Mai mult, te poti juca de-a Doctor Who. Adventure

1) Until Dawn

Cel mai bun joc adventure al anului 2015, in ochii nostri, este Until Dawn. Un joc care face misto de celebrele clisee ale filmelor horror, doar pentru a prezenta una dintre cele mai incitate povesti de anul trecut. Sigur, este plin de secvente de reactie rapida, dar pana la urma este un joc de aventura, genul care a popularizat acest gen de gameplay. Pe langa asta finalul ne-a lasat ca la dentist: Gura casca si usor contrariati, lucru care nu foarte multe titluri au reusit sa o faca.

Mentiuni onorabile:

Kings Quest

Minecraft: Story Mode

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button