PCȘtiri ITTECH

Valve anunță Knuckles DV

Valve continuă să facă progres pe segmentul de control în mediul VR, prin anunțarea unei variante noi a controller-ului Knuckles. Compania își ia rămas bun stadiului de prototip și anunță Knuckles DV.

DV-ul din coadă vine de la Dev Kit și este făcut cu scopul de a oferi dezvoltatorilor hardware-ul efectiv pe care îl pot implementa în jocuri, fără teama că vor fi incompatibilități cu ediția finală a sistemului de control.

Și cum diferă această variantă față de prototipul EV3? Valve s-a folosit de feedback-ul primit pentru a face controller-ul mai comod pentru mai multe mărimi de mâini, au îmbunătățit trăgacele, au făcut întărit cureaua, au redus variația dintre senzorii de forță, thumbstick-ul este ceva mai breaz, iar pe partea de software întregul ansamblu este acum mai rapid și bateriile se încarcă în mai puțin timp.

Knuckles DV este un sistem de control gândit pentru realitate virtuală, dar evident ar putea funcționa și pentru alte aplicații. Ansamblul de senzori inclus în fiecare controller este capabil să detecteze poziția degetelor utilizatorului, oferind posibilitatea de a manipula un mediu virtual fără apăsarea efectivă a unui buton.

Faptul că Valve a depus atât de mult efort la realizarea acestui sistem de control se potrivește destul de bine cu zvonurile din ultimele luni conform cărora compania lucrează la propria soluție de VR, posibil cu un soi de joc Half-Life pentru ea.

[Overclock 3D]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button