Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Valve aduce pentru Dota 2 Reborn meciuri de 24 de jucatori!

/
/
/
img

Ca tot am vorbit mai devreme despre CS:GO, trebuie sa ne oprim atentia la un alt joc produs de Valve, care Valve in acest moment lucreaza de zor la The International. Ca o parte integranta din acest nou turneu, Valve s-au decis sa impinga putin limitele nebuniei, venind cu un meci All Star pentru eveniment. Un meci care chiar s-ar putea sa fie unul usor haotic, daca este sa ne intrebati pe noi.

Valve a dezvaluit publicului ca incepand cu saptamana viitoare, moduri custom de joc pentru Dota 2 Reborn vor avea 24 de jucatori, limita fiind astfel ridicata de la 10 la 24, Valve dorind cel mai probabil sa isi arate muschiul, unde muschiul este noul motor Source 2, care urmeaza sa isi demonstreze capabilitatile odata cu acest nou update pentru DOTA 2.

Au existat „cativa” jucatori care s-au plans pe forumuri despre faptul ca Valve nu s-au obosit sa aduca odata cu acest nou event si un nou erou sau alte voci, si pur si simplu au dat de pamant cu noul mod, numindu-l haotic si realizat doar de dragul de a exista. Totusi, trebuie sa ne aducem aminte ca sunt doar jocuri, iar meciurile traditionale nu s-au schimbat atat de mult.

Dota 2 Reborn este programat imediat dupa The International, iar surpriza vine din directia noului ToolKit, ce iti permite sa construiesti moduri de multiplayer noi, asa cum s-a intamplat in DOTA-ul original. Cine stie, poate cu ajutorul acestui nou ToolKit, DOTA 2 va crea… un nou DOTA.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar