Gaming

Un clip care incapsuleaza intreaga experienta CS:GO!

Pentru multi jucatori de pe planeta, atunci cand spui CS:GO, automat spui ore de frustrare si antrenament, invatatul hartilor, discutii interminabile despre strategii, update-uri care strica arme si lista este atat de lunga, incat daca intri pe forumurile Steam s-ar putea sa ai un soc in momentul in care citesti plangerile sau laudele altor jucatori.

Totusi, CS:GO are si o alta fata, una pe care multi o cunosc si cu care au o relatie extrem de interesanta. Sa zicem ca este un sentiment de iubire si ura simultan, jucatorii adorand sa deschida cutii in CS:GO. Problema este ca de multe ori primesti doar ciurucuri sau arme de 0.05 centi, moment in care realizezi ca ai pierdut nu numai cateva ore din viata jucand meci dupa meci pentru un drop, dar ai mai si cheltuit o gramada de bani sa deschizi cutia in sine.

Iar clipul de mai jos, credem noi ca incapsuleaza perfect experienta unui jucator, care, dupa un meci de CS:GO, deschide o cutie si realizeaza cam cat de dese sunt dropurile extrem de ieftine. Sunt jucatori care au deschis sute de cutii, doar pentru a primi aceeasi arma de zeci si zeci de ori. Dar CS:GO este unul din cele mai jucate jocuri de pe planeta, iar mai jos, veti vedea exact de ce:

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button