Tech&IT

Valve a facut un anunt care a bucurat multi oameni

Seara trecuta, in cadrul evenimentului Unity Vision Summit, un eveniment in mod normal dedicat dezvoltatorilor motorului grafic Unity, s-a produs un eveniment foarte neasteptat, care l-a implicat pe Gabe Newel.

Fondatorul si liderul suprem al companiei Valve a venit cu anuntul unei colaborari cu Unity, prin care se va oferi suport nativ pentru Steam VR pentru motrul grafic Unity, alaturi de un nou plug-in de randare VR care va face totul sa mearga si sa arate mult mai bine. Iar apoi a venit un nou anunt, foarte neasteptat.

Daca va asteptati sa fie Half-Life 3, atunci ma imi cer iertare ca v-am indus in eroare cu titlul extrem de ambiguu care nu era in nici un caz facut intentionat pentru a va atrage atentia. Dar ce s-a intamplat tot era important, pentru ca Gabe a dezvaluit ca toti dezvoltatorii prezenti la eveniment primesc gratuit un HTC Vive.

Iar vestile bune pentru Unity nu se termina aici. Pana si Oculus Rift a intrat in joc, anuntand ca fiecare exemplar vandut de Oculus Rift va oferi 4 luni de acces gratuit la Unity Pro, varianta platita a motorului grafic.

Ce inseamna toate astea? Ca Unity a mizat foarte mult pe VR si va fi gata pentru revolutia iminenta.

[Ars Technica si PCGamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button