GamingRSS PaginaDeMedia

Valheim a vândut un milion de exemplare în prima săptămână de Early Access

Valheim este dovada că nu doar titlurile AAA pot avea succes peste noapte. Este un co-op survival cu vikingi. Da, cu vikingi, pentru că aparent este la modă să aduci mitologia nordică în gaming. Dar n-ai de ce să te plângi, pentru că sunt destule jocuri care fac o treabă bună cu asta.

Iar Valheim este unul dintre aceste jocuri. Explorezi tărâmuri procedurally-generated, aduni resurse, construiești și te lupți cu tot felul de dihanii, toate astea în cea de-a zecea lume (cea care dă numele jocului) rătăcită pe vreo creangă din Yggdrassil.

Componenta co-op permite o gașcă de până la 10 jucători. Împreună veți participa la boss fights, veti construi ambarcațiuni și așezări, toate astea ajutate de o fizică surprinzător de complexă și fidelă.

Valheim, dezvoltat în decursul a doi ani, a devenit atât de popular imediat ce a intrat în Early Access încât suedezii de la Iron Gate Studios s-au trezit cu zeci de mesaje de apreciere și feedback pozitiv. Titlul a vândut instant un milion de unități, înregistrând un record impresionant de jucători simultani – 160 de mii.

Valheim este un hit inclusiv pe Twitch, adunând tot în prima săptâmână 127 de mii de view-eri. Prin urmare, Internetul a explodat de articole și de ghiduri cu privire la multitudinea de elemente in-game. Explorare, crafting, building, combat, toate acestea sunt discutate în detaliu și găsești materiale pe temele astea oriunde ai duce cursorul pe ecran.

Ce pot spune, arată bine, oferă multe, lumea îl iubește. Momentan, Valheim se menține foarte bine, iar comunitatea deja începe să-l boteze drept cel mai bun survival al anului 2021. So far.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button