PC&Consoles

Următorul proiect istoric Total War se desfășoară în Britannia

Al doilea proiect istoric al celor de la Creative Assembly tocmai ce a fost dezvăluit. După ce au anunțat un update gratuit și un nou DLC pentru Total War: Rome II, studioul se va concentra pe insulele britanice în prima tranșă din seria Total War Saga numită Thrones of Britannia.

Anul este de 878. Alfred cel Mare și forțele sale au împiedicat vikingii de la a cuceri Marea Britanie. Cu toate acestea, invadatorii norvegieni au încă o poziție fermă în regiune. În plus, există o mulțime de regi în Marea Britanie, Scoția, Irlanda și Țara Galilor care doresc mai mult teren. Sfârșitul unui conflict va scoate la iveală începutul a mai multor ciocniri pe suprafața întregii țări.

Pentru a crea Total War Saga: Thrones of Britannia, studioul va folosi aceeași tehnologie ca în Total War: Attila. Cu toate acestea, producătorul va face modificări în codul sursă, astfel încât să poată funcționa cât mai ușor posibil.

Potrivit paginii de FAQ a jocului, jocul se va întinde pe o durată în timp de aproape 200 de ani, însă puteți avea o campanie aproape nesfârșită. Creative Assembly a spus că vor exista 10 facțiuni care vor ptuea fi jucate. Producătorul nu va lansa acum lista completă a grupului, dar știm că va include anglo-saxonii, coloniștii vikingi și „anumite clanuri galeze”.

Deocamdată, tot ce avem de la studio este un videoclip cu conceptul artistic, producătorul plănuind să arate primul lot de filmări în primăvara viitoare. O anumită dată de lansare nu a fost anunțată, dar Creative Assembly ar vrea să lanseze jocul în 2018.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button