PC&Consoles

Total War Rome 2 Empire Divided a fost anunțat

Expansion-ul pentru Rome 2 Total War despre care dădea studioul Creative Assembly indicii ieri a fost anunțat. Se numește Empire Divided și are ca subiect perioada de criză în care a intrat imperiul prin secolul al treilea, după asasinarea împăratului Marcus Aurelius Severus Alexander Augustus.

În Empire Divided veți lua controlul a una din 10 facțiuni pe parcursul unei campanii cu un accent narativ ceva mai mare ca jocurile de până acum. Va trebui să îndepliniți condiții de victorie ce sunt legate de poveste, nu mereu doar de eliminarea celorlalte facțiuni. Perioada de timp în care campania se desfășoară este ceva mai restrânsă, nu vă veți întinde pe secole, ci strict pe cam un deceniu, începând cu anul 270.

Campania nouă vă permite să formați culte religioase care oferă atât avantaje, dar pot duce la apariția unor probleme de ordine socială. La urma urmei, sunt culte. În bătălii veți comanda atât armate vaste, precum și eroi ce sunt suficient de importanți pentru poveste încât nu vor muri dacă pierdeți o luptă.

Empire Divided va fi lansat la sfârșitul acestei luni, iar alături de el va fi disponibil un update pentru jocul de bază, numit Power and Politics, ce modifică sistemul politic al lui Rome 2 Total War pentru a-l face mai interesant. Noul sistem politic este disponibil chiar de acum sub forma unui beta test, intenția fiind ca până pe 30 noiembrie să fie adresate majoritatea problemelor pentru ca toată lumea să se bucure de el.

[Creative Assembly]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button