Știri ITTECHTelefoane

Următorul model vivo NEX ar putea costa peste 1.000 dolari

vivo lansează o versiune retail a conceptului său de telefon APEX pe data de 12 iunie. Telefonul va avea un raport ecran / suprafață de aproape 100%, cu aparatul de fotografiat ascuns în rama superioară, care apare ca un periscop când este lansată aplicația pentru cameră.

Conform unei imagini dintr-un magazin din China, telefonul va fi alimentat de Snapdragon 845 și va costa foarte mult – 6.998 yuan, adică aproximativ 1.100 dolari. De asemenea, posterul spune că va exista și o variantă mai ieftină a modelului vivo NEX fără soluția de înaltă tehnologie pentru cameră. Acesta va costa 4.998 yuan (780 dolari), dar va avea inclus chipset-ul Snapdragon 710.

Țineți cont că un afiș scris la mână pe un site de social media social din China nu este tocmai cea mai de încredere sursă, astfel încât prețurile finale ar putea fi diferite.

Compania este aparent pregătită să lanseze telefonul, deoarece deja distribuie postere publicitare prin mall-urile comerciale din China. O fotografie a dezvăluit că noul telefon foarte probabil va fi „dincolo de orice așteptare” și va avea „tehnologii revoluționare„.

Dacă dispozitivul va fi asemenea conceptului vivo APEX pe care l-am văzut în Barcelona, ​​acesta va avea de asemenea un scaner de amprente pe ecran în întreaga jumătate de jos a display-ului și o configurație dual camera pe spate.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button