GamingPC&Consoles

Următorul joc Skate va fi free-to-play

Autor: Matei Pană

Acum doi ani, EA a anunțat pentru prima dată că lucrează la al patrulea joc din seria Skate. Jocul nu se va numi Skate 4, așa cum toată lumea se aștepta, ci doar Skate. Alegerea acestui nume este doar unul dintre lucrurile care ne spun că următorul joc din serie va fi un joc diferit care va marca un nou început. Încă nu știm perioada în care jocul va apărea deoarece EA nu au oferit informații în acest sens, însă ne-au oferit mai multe detalii despre joc.

În primul rând, Skate va fi free-to-play. Vor exista microtranzacții, evident, dar din fericire nimic pay-to-win. Isabelle Mocquard, șefa EA pe partea de product management, spune într-un update video că dezvoltatorii se inspiră din jocuri ca Apex Legends, unde microtranzacțiile sunt opționale și reprezintă numai elemente cosmetice sau cumpărat de eroi, în cazul în care nu ești dispus să joci atât de mult încât să îi deblochezi singur.

EA plănuiește să susțină jocul pentru ani buni de acum înainte prin caracteristici noi ale gameplay-ului și echilibrarea constantă a acestuia, prin content nou și prin event-uri. Dezvoltatorii spun că drumul pe care au pornit este unul de durată și că preferă să se axeze pe un singur joc (sau mai multe în viitorul îndepărtat) în loc să lanseze titluri constant.

Fanii înfocați pot susține noul Skate încă de pe acum

Fani ai seriei au fost invitați să testeze versiuni pre-alpha și să ofere feedback pentru a se putea crea cea mai bună versiune a jocului. În curând, tot mai mulți playeri vor putea încerca versiuni de început ale jocului prin înscrierea într-un program de membri.

Cei de la EA au deschis un nou studio în Vancouver, numit Full Circle, care se va ocupa de noul Skate, echipa noului studio fiind formată în mare parte din dezvoltatori din toată America de Nord, care lucrează remote. De asemenea, în această echipă sunt și veterani ai seriei Skate, cum ar fi Parry. Skate va fi disponibil pe PlayStation și Xbox (incluzând consolele last-gen), însă jocul își va face debutul pe PC. O veste bună este faptul că va exista cross-play și cross-progression pentru toate platformele. Full Circle mai lucrează de asemenea la o versiune de mobil a jocului, care este în primele stadii de dezvoltare.

Contributors

Pe lângă echipa noastră uzuală de tocilari, colaborăm punctual cu diverși redactori și freelanceri la fel de pasionați ca și noi în ceea ce privește jocurile, gadget-urile și tehnologia, în general. Materialele scrise de aceștia sunt marcate cu denumirea Contributors și sunt evaluate cu atenție, pentru a ne asigura că vă oferim informații corecte și conținut de calitate, la standardele Zonei.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button