MORE

Upgrade-ul la Windows 10 va costa 110 euro din 29 iulie

Daca pana acum nu ti-ai upgradat versiunea de Windows la Windows 10, mai ai timp pana pe data de 29 iulie sa faci asta in mod gratuit, dupa aceasta perioada utilizatorii fiind obligati sa plateasca pentru a beneficia de cel mai nou spyware OS realizat de Microsoft.

Pentru cei care rateaza data de instalare gratuita, acestia vor trebui sa scoata din buzunar cam 110 euro pentru a realiza upgrade-ul la Windows 10 Home.

Microsoft a jucat destul de dur in cazul acestui sistem de operare, Windows 8.1 fiind considerat atat de public cat si de critici un esec, eixstand traditia care dicteaza ca Microsoft realizeaza un sistem de operare bun (Windows XP) si unul … mai putin bun…(Vezi Vista).

Gambitul se pare ca a reusit, cel putin marginal, Microsoft mizand pe 1 miliard de instalari pana la finalul lui 2018, predictie care se pare ca a fost un pic prea generoasa.

In ciuda publicitatii negative, decretelor judecatoresti si a multor articole care iti explica cum sa transformi Windows 10 intr-un OS respectabil, Windows 10 nu este un sistem de operare atat de prost, cu toata suita de sa de buguri si probleme de optimizare.

Cu toate astea, daca doresti sa iti upgradezi Windows-ul, fie el XP sau Windows 8, acesta este un moment destul de bun, cu toate ca multi asteapta deja Windows 10.1, care se zvoneste ca va avea o serie de imbunatatiri substantiale. Ce anume va imbunatatii nu se stie inca.

Microsoft

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button