MORE

Windows 10 se pare ca este un esec in ochii Microsoft conform statisticilor interne

Pana in acest moment, cel putin ca număr de dispozitive pe care rulează Windows 10, am putea spune ca sistemul de operare este chiar un succes.

Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa, conform statisticilor interne, Windows 10 este un eșec, acesta fiind în imposibilitatea de a fi instalat pe un miliard de dispozitive pana la finalul lui 2018. 

Predicția a fost făcută chiar de Microsoft în momentul lansării lui Windows 10, lucru care se pare ca și gigantul din Redmond a fost nevoit sa îl admită pana la urma.

Cu toate ca Microsoft a făcut upgrade-ul la Windows 10 gratuit, atât pe PC, cât și pe mobile, pana în acest moment nu a putut sa depășească 350 de milioane de instalări, fiind obligați sa se împace cu ideea ca numerele estimative au fost prea generoase.

Chiar și cu acest mic neajuns, se pare ca Microsoft și-a asumat acest risc, fiind chiar mulțumiți cu numărul de instalări, totuși focusul se pare ca a fost mutat pe mobile, probabil din acest motiv au fost decalate și predicțiile.

Cu alte cuvinte, nagware-ul constant se pare ca nu a dat roade, toate tacticile dubioase și obligarea clienților de a efectua upgrade la Windows 10 nu au cumulat prea multe instalări, numărul de 350 de milioane de dispozitive pe care rulează Windows 10 fiind destul de mic pentru a se putea numi o forță în piață.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button