GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Noul update Xbox Series X rezolvă problema controller-ului deconectat

Încă din luna ianuarie, posesorii de Xbox Series X au întâmpinat probleme în menținerea conexiunii dintre controller și consolă. Microsoft a luat la cunoștință problema și (puțin cam târziu) a lansat un update menit să alunge frustrarea fanilor, lăsând în schimb în pragul ușii mai multe îmbunătățiri.

Chiar dacă nu este listată drept cea mai importantă schimbare, problema controller-ului deconectat a fost adresată de către Jason Ronald din cadrul Microsoft, postând pe Twitter înștiințarea mult dorită, odată cu lansarea noului update Xbox Series X.

Update Xbox Series X – Controller peticit, dar și alte surprize

Cu noul update Xbox Series X, Microsoft nu rezolvă doar această problemă foarte supărătoare, ci introduce și mici îmbunătățiri pentru FPS Boost și Auto HDR pentru jocurile backwards compatible. Spuneam acum ceva vreme despre cum FPS Boost ar putea aduce la viață jocurile de pe Xbox 360 și Xbox Întâiul pe Series S, fără a mai fi necesară un enhanced edition din partea dezvoltatorilor.

Ca să revenim totuși cu picioarele pe pământ, FPS Boost este momentan compatibil doar cu Far Cry 4, UFC 4, New Super Lucky’s Tale, Sniper Elite 4 și Watch Dogs 2, așa că, odată rezolvată buba la controller, acel 120 framerate este doar al vostru. De asemenea, odată cu acest update Xbox Series X sosesc și modalități noi de gestionare a subscripțiilor Xbox, precum și revenirea achievement-urilor pe aplicația Xbox.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button