GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Noul update pentru Overwatch aduce 120FPS, însă doar pe Xbox

Mai știți când vă spuneam că acel texture pack high-res pentru Call of Duty Modern Warfare se lipsește de suport pentru 120FPS? Și că cel mai avantajat la capitolul ăsta este Xbox-ul? Ei bine, se pare că favorurile îi revin din nou consolei celor de la Microsoft.

Update-ul recent pentru Overwatch aduce cu sine o serie de bugfix-uri și optimizări, dar cel mai important aspect este framerate-ul. Jucătorii vor avea parte de trei opțiuni care ajustează rezoluția, calitatea graficii și FPS-ul în funcție de preferințe. Din păcate, îmbunătățirile sunt valabile doar pentru Xbox Series X|S, deci fanii PlayStation vor fi nevoiți să mai aștepte.

Toate trei pentru Overwatch

Dacă alegi modul „resolution”, Overwatch va rula la 4K/60Hz pe Xbox Series X și 1440p/60Hz pe Xbox Series S. Opțiunea „balanced” oferă gameplay la 1440p/60Hz pe Series X și 1080p/60Hz pe Series S. Pentru cei care sunt foarte interesați de framerate, preset-ul final oferă 120FPS, sacrificând în schimb din rezoluție. Astfel, Series X va rula jocul la 1440p/120Hz, iar Series S va beneficia de 1080p/120Hz. Desigur, este necesar și un display corespunzător, dar nu cred că asta va fi o problemă pentru jucătorii înrăiți.

Cât despre un posibil update pentru PlayStation, postarea oficială nu menționează vreo dată în prealabil. Până atunci, Blizzard se concentrează vizibil pe îmbunătățirea experienței pe Xbox, întrucât patch-ul curent se ocupă de multe aspecte importante, alături de creșterea framerate-ului. Printre acestea se numără bugfix-uri pentru hărți și animații, extensii noi pentru workshop-uri și optimizări de gameplay.

 

 

 

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button