GamingRSS PaginaDeMedia

Call of Duty Modern Warfare primește high-res texture pack pe console

Un reboot interesant apărut în 2019, Call of Duty Modern Warfare se bucură de un tratament high-resolution, datorită unui texture pack introdus recent pe PS4 Pro, PS5 și Xbox Series X.  Astfel, Modern Warfare face primii pași către grafica și hardware-ul din 2021, în condițiile în care o diferență de doar doi ani în materie de visuals și performanță poate fi destul de simțitoare.

Texture pack-ul de 8GB este disponibil atât pentru Call of Duty Modern Warfare, cât și pentru fratele battle-royale al acestuia, Warzone. De parcă nu era deja de la sine înțeles, Activision menționează că noile texturi merg cel mai bine pe Xbox Series X, PS4 Pro și PS5, alături de un display pe măsură. Deci, dacă nu ai o consolă puternică și un monitor sau televizor 4K, nu ai rezolvat mare lucru.

În ceea ce privește framerate-ul, pack-ul nu le oferă celor care se joacă pe PlayStation acel 120FPS la care râvnește întraga comunitate. Aici, cei mai câștigați sunt posesorii de Xbox Series X, dar mai interesant este de observat cum Activision a decis să se ocupe în continuare de Call of Duty Modern Warfare. Separat de Warzone, este aproape o tradiție ca, odată cu cel mai nou titlu CoD, în cazul de față bijuteria de Black Ops Cold War, jocul anterior să fie mai mult sau mai puțin „dat uitării”, fără a mai beneficia de update-uri substanțiale.

La asta se adaugă și faptul că Warzone, momentan încă dependent de launcher-ul Call of Duty Modern Warfare, se va despărți în curând de acesta, urmând să-și facă loc în ograda lui Black Ops Modern Warfare prin intermediul unei zone noi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button